Ako se ujutru dobro organizujete možete se spremiti tip-top za trideset minuta bez straha da ćete zakasniti na posao i da pritom savršeno izgledate.

Za tuširanje mirišljavim gelom potrebno vam je 10 minuta. To je najbolji način da se razbudite. Na kraju se istuširajte naizmenično toplom i hladnom vodom što će ubrzati cirkulaciju. Blaga masaža frotirskom rukavicom ukloniće mrtve ćelije sa kože.

Za hidrataciju i masažu potrebno vam je 5 minuta. Posle tuširanja kožu namažite uljem za telo u koje ste sipali par kapi aromatičnog ulja za momentalno podsticanje cirkulacije. Telo sami izmasirajte. Ako ne možete da dohvatite leða istrljajte ih vlažnim peškirom na koji ste prethodno sipali malo ulja.

Zatim povećajte izdržljivost stopala premažite ih sokom od limuna. Sedite na pod, a noge stavite na ivicu kreveta, pa stopala istegnite što više možete, a zatim prstima gurajte ivicu kreveta. Za sve to potrebno vam je oko 2 minuta.

Za savršen i blistav ten uradite jutarnji piling. Takoðe je blagotvorna masaža vlažnom frotirskom rukavicom na koju treba kanuti par kapi ulja od lavande. Nakon toga možete naneti hidrantnu kremu na lice i dekolte. Za ovo vam treba 5 minuta.

Ako želite da vam šminka izgleda besprekorno tokom celog dana, nanesite što manje šminke. Najnovije tečne pudere koža brzo upija, a specijalni pigmenti prelamaju svetlost i tako neutrališu sve nesavršenosti na licu. S takvim puderom nisu vam potrebni korektor ni rumenilo. Dovoljno je da još nanesete maskaru i sjaj za usne u boji. Za to vam treba oko 5 minuta.

Za praktičnu frizuru potrebno vam je 3 minuta. Da biste na brzinu napravili frizuru, krajeve pokvasite vodom i prstima nanesite malo preparata za oblikovanje. Pena za kosu, vosak, lak za kosu ili gel pomoći će da vaša kosa ceo dan zadrži željeni oblik.

Ako prethodno niste imali vremana za pranje kose a želite da ona izgleda uredno onda vežite konjski rep ili ispletite kiku.
Komentari